GAZELLE

Se vores store udvalg af Gazelle Cykler! Hollandske Gazelle cykler er kvalitetsrige cykler, som emmer af luksus komponenter og innovative designs! Gazelle producerer almindelige cykler til alle behov, men er især kendte for deres Elcykler! Gazelle bliver produceret på deres oprindelige fabrik i Holland, og er det førende cykelmærke i Holland.

Der findes en masse Gazelle-modeller, og vi har derfor prøvet at lave en lille oversigt til dig i bunden af siden. Tryk på "Læs mere" for at blive klogere på hvilken cykel der netop passer dig! 

Læs mere

Gazelle

Der er 37 varer.

Viser 1-9 af 37 element(er)

Hvad er Gazelle?

Gazelle er et 125 år gammelt hollandsk kvalitetsmærke med base i Holland. I dag er Gazelle Hollands største cykelmærke, og det er ikke uden grund. Ved Gazelles 100-års jubilæum blev mærket tildelt en hæderstitel af den hollandske Prinsesse Margriet. Gazelle producerer cykler i høj kvalitet, som er lette og komfortable. Selv idag, bliver cyklerne stadig produceret på Gazelles oprindelige fabrik i Holland!

Hvilke modeller findes der?

Gazelle har nok et af de største cykel-programmer i cykelindustrien. Det kan derfor være svært at gennemskue hvordan modellerne adskiller sig fra hinanden. Desideun går mange af modellerne igen i Gazelles Elcykel-program. Vi har derfor valgt at inddele modellerne i forskellige grupper, for at gøre det lettere at forstår de afgørende forskelle på cyklerne. 

Klassiske cykler

Gazelles klassiske cykler har alle samme formål. Nemlig høj komfort, kvalitet og køreglade! Fælles for disse modeller er at man sidder meget oprest, og disse modeller er praktiske og funktionelle. De mest populære klassiske modeller fra Gazelle er: Arroyo, Orange, Grenoble, Vento, Citygo, Espirit og mange flere!

Citybikes og sportsmodeller

Gazelles city- og sportscykler er kendetegnet ved at være sporty cykler, men stadig med fokus på kvalitet og holdbarhed. Disse modeller vil rytteren sidde en anelse mere foroverbøjet, og dermed sørge for at accelerationen er forøget. Grundlæggende er modellerne med udvendige gear. Dog kan enkelte Cityzen og Chamonix modellerne også fås med indvendige gear!

De mest populære citybikes fra Gazelle er: Cityzen, Chamonix, Ultimate og Vento.

Elcykler

Gazelles elcykler er kendt for innovative designs og emmer af kvalitet! Gazelles elcykler bliver både produceret som sportscykler og klassiske cykler, og du kan derfor være sikret at der er en Gazelle elcykel til dit behov!

De mest populære elcykler fra Gazelle er: Arroyo, Orange, Cityzen, Vento og mange flere.

Hvilket udstyr skal jeg have til min Gazelle?

Hvad er Gazellen født med?

Gazelle cykler er oftest født med en masse udstyr, og man behøver tit og ofte ikke købe specielt meget ved siden af, for at være køreklar. Dog er der en række overvejelser, som du skal sikre dig er på plads.

Hvilket ekstraudstyr skal jeg have?

Lås

Det er meget vigtigt at du får en god lås til din Gazelle cykel. Hos Jupiter Ekstra anbefaler vi at du har 2 låse til din cykel - 1 fastmonteret lås, og en ekstra kædelås. Du kan se en fastmonteret lås her.

En ekstra kædelås

Gazellen er en dyr cykel, og er derfor noget cykeltyvene går efter. Vi anbefaler derfor at man køber en stærk kædelås ved siden af sin forsikringsgodkendte lås, og dermed altid låser sin Gazelle fast til noget!

Jupiter Ekstra Udstyrspakke

Hos Jupiter Ekstra har vi solgt Gazelle gennem en del år, og vi har med tiden erfaret hvilket udstyr man som oftest har brug for til sin nye cykel. Vi har derfor skræddersyet 2 forskellige udstyrspakker, som du kan finde ved at lægge din valgte Gazelle cykel i kurven!

Hvorfor købe din næste Gazelle hos Jupiter Ekstra?

Hos Jupiter Ekstra sætter vi stor pris på vores kunder, og arbejder konstant på at forbedre os fagligt. Vi har derfor altid faglærte mekanikere på vores værksteder, og du kan derfor være sikret at din Gazelle kan blive repareret hos os. Du kan finde os her.