OM JUPITER EKSTRA

Jupiter Ekstra blev stiftet i 2011 og har i dag 4 cykelforretninger fordelt over København og Storkøbenhavn - alle med topmoderne cykelværksteder og veluddannet personale. Jupiter Ekstra-forretningerne kan kendes ved det genkendelige grønne logo. Jupiter Ekstra blev stiftet med målet om at give passionen for cykling videre til de mange cykelglade danskere med muligheden for at få et bredt udvalg af kvalitetscykler til den rette pris.

Oplev ekstra god service og større udvalg hos Jupiter Ekstra

Vores passion og lidenskab for cykler er gennemgående i alt, hvad vi foretager os. Hos Jupiter Ekstra er en cykel ikke bare en cykel – det er mere end det. Det er en livsstil. Med kunden i højsædet, bestræber vi os hver dag på at gøre så mange cykelglade danskere ekstra glade. Med et bredt udvalg af de fleste kendte cykelmærker, har vi noget for enhver smag – om det så er en Mountainbike, børnecykel, klassisk, Lad, el- eller racercykel, du er på udkig efter.

Hos Jupiter Ekstra finder du de fleste kendte cykelmærker. Vi plejer at sige, at "du aldrig går forgæves hos Jupiter Ekstra" - ganske enkelt fordi udvalget i vores forretninger er langt større end hos vores kollegaer. Vi har ligeledes flere produkter på lager, så det er meget sjældent hos Jupiter Ekstra, at du skal vente i dagevis på at få din nye cykel.

Click & Collect

Du kan købe alle varer på vores webshop, og vælge om du vil afhente dit køb i en vores 4 forretninger, eller om du vil have det leveret til en pakkeshop nær dig. Cykler leveres dog til hjemmeadressen. Det kan ofte betale sig også at besøge vores forretninger, for der er endnu mere at vælge imellem end de varer, du finder på vores shop - og hvem ved: måske falder du over et godt tilbud.

Erhverv

Det er ikke kun de cykelglade danskere, men også erhvervskunder, der har glæde af vores store udvalg og gode tilbud på kvalitetscykler. Som erhvervskunde er der mulighed for at få skræddersyet et tilbud på tøj og cykler; heriblandt mulighed for tøj med eget logo på. Vi leverer cykler og tøj til bl.a.: Nykredit, Team Rynkeby, Vestegnens Politi og Hvidovre, Glostrup og Brøndby kommune.

Team Rynkeby

Jupiter Ekstra har i både 2014 og 2015 leveret og samlet cyklerne til rytterne hos Team Rynkeby. Team Rynkeby er et velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. Jupiter Ekstras Direktør, Søren Jensen, har selv deltaget 2 gange og været ruteansvarlig i 2015 for Team Rynkeby Næstved.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte din nærmeste Jupiter Ekstra forretning eller skrive til glostrup@jupiterekstra.dk.