• -3.499,00 kr.
  • Ny
Christiania El-ladcykel m centermotor

Christiania El-ladcykel m centermotor

35.999,00 kr.
32.500,00 kr. Spar 3.499,00 kr.
Inkl. moms
Farve
Antal

Lager
  Under 3 på lager

Fri levering symbol
FRI FRAGT
På alle ordrer over 500 kr.
100% samlet ved levering symbol
LEVERES 100% SAMLET
Vi samler din nye cykel for dig
fysisk butik logo
5 FORRETNINGER I
KØBENHAVN
ALTID GOD SERVICE
ALTID GOD SERVICE

Se mere

rente og gebyrfri finansering
RENTE- OG GEBYRFRI FINANSIERING

Ansøg nu

Christiania Light Ladcykel I5 gear & Shimano steps EP8-CRG drive DU-EP800 centermotor

Christiania light har en lav vægt i forhold til andre mærker ladcykler på marked, og dens køreegenskaber er helt i top, gennemtestet og forbedret igennem mange år- En rigtig klassiker.

Christiania cyklen, model Light med Shimano steps centermotor har et let aluminiumsstel og frontramme, YDERST kraftige 203mm hydrauliske skivebremser på for og baghjulet, er direkte målrettet til transport af børn eller tung last for max nedbremsning.

kassen er lavet af 9 mm birk af højeste kvalitet fra EU, FSC godkendt & vandfast samt alle De valgte materialer er varme, bløde og venlige, i kassen er der ingen skarpe kanter at rive sig på eller at hænge fast i og så er der god plads!.

Alle materialer er af udsøgt kvalitet; der er ingen hurtige plastikløsninger, som kan gå i stykker.

Som standard på denne model kommer den med 1x LED forlygter og LED baglygte på bagskærmen.

Christiania light NX I5 ladcyklen kommer med indvendige Shimano gear og SHIMANO STEPS DU-EP800 centermotor som er et førsteklasses elcykelsystem med komponenter og leverer et udgangsmoment på 85 Nm for ultimativ ydelse for cykling op ad stejle bakker og hurtig- næsten lydløs acceleration og giver dig en fuldstændig forbedret cykeloplevelse i forhold til andre motortyper.

Det der gør denne motor så unik på Christianiabikes ladcyklen er momentsensoren i motoren som måler hvor hårdt du træder i pedalerne og giver dig den effekt du selv ber om, følelsen af det er dig selv der giver kraften i pedalerne gør du føler det er dig der cykler ladcyklen og ikke ladcyklen der cykler med dig når motoren giver hjælp.

Slank letlæseligt display, der viser funktioner som hastighed, afstand, rejsetid, ur, skønnet rækkevidde, batteriindikation, m.m.

Batteriet er et Li-ion stelmonteret batteri på 36v 17,3ah 624Wh med høj kapacitet, ydeevne og levetide, og med en hurtig opladningstid: 80 % på 2 timer, fra 0 til 100 % på 4 timer.

Farve
Sort
Antal gear
5
Bremsetype
Skivebremse
Egner sig til
Bykørsel / Pendling
Gear producent
Shimano
Køn
Unisex
Motorposition
Centermotor
Motorproducent
Shimano
Mærke
Christiania
Stel
Aluminium

STØRRELSESGUIDE

MÅSKE VIL DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I DISSE PRODUKTER?

2 other products in the same category