Læs venligt nedenstående vilkår for køb hos jupiterekstra.dk, inden du accepterer dem.

Gennemførelsen af et varesalg i Jupiter Ekstra webshop betinges af, at den faktiske vare er til stede på vores lager på det tidspunkt ordren afgives. Der tages således altid forbehold for udsolgte varer og fejl i priser. Vi vil i disse sjældne tilfælde tilstræbe at meddele dette inden for få arbejdsdage. Betalingstransaktionen gennemføres ikke.

Priser og moms

Alle viste priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms (25 %).

Betaling

Jupiterekstra.dk accepterer betaling med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og JCB. Jupiter Ekstra afholder omkostninger til PBS uanset betalingsform. Den endelige transaktion bliver først gennemført, når vi afsender din vare fra vores lager. Bemærk! Hvis vi ikke umiddelbart kan verificere købers navn og adresse, forbeholder vi os ret til at indhente yderligere oplysninger på køber i forbindelse med køb på over 1.000 kr., der er betalt med Dankort eller kreditkort.

Det er ikke muligt at anvende Scalepoints gavekort på vores shop. I stedet henviser vi til din nærmeste Jupiter Ekstra hvor vi kan tage imod det og hjælpe dig videre.

Sikkerhed

Alle betalingsinformationer krypteres via den godkendte SSL-protokol (Secure Socket Layer). Dette betyder, at alle dine informationer krypteres, inden de sendes til PBS. Jupiter Ekstra gemmer på intet tidspunkt dine kortoplysninger.

Afhentning i butik

I forbindelse med din bestilling/ordreafgivelse kan du vælge at afhente varen i én af vores butikker. Du markerer blot den konkrete butik, du ønsker varen udleveret i. Vi opbevarer højst din(e) vare(r) i butikken i ti hverdage efter aftalt afhentningsdag. Bemærk! Betaling finder sted, når varen ekspederes fra lager (klargøres) til afhentning/udlevering i butik.

Levering til ønsket adresse

Vi søger så vidt muligt at afsende din vare fra vores lager inden for fem arbejdsdage. Bemærk, at vi ikke leverer på Bornholm, Grønland eller Færøerne eller til adresser uden for Danmarks grænser. Cykler leveres ikke til øer der ikke er brofaste.

Omkosninger ved levering

Cykler fremsendes altid med Brink Transport og partnere. Varer til en pris på indtil 499,- kr. tillægges ekspeditions- og fragtomkostninger på 75,- kr. Varer til en pris fra og med 500,- kr.* sendes uden fragtomkostninger for dig (*Gælder ikke ladcykler, disse skal afhentes i en Jupiter-Ekstra forretning).  Forsendelsesomkostningen fremgår af din ordrebekræftelse. NB: Når du kvitterer for modtagelsen på fragtbrevet, kvitterer du samtidig for, at varen er modtaget ubeskadiget.

Reklamation

Alle varer i vores sortiment er som minimum omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen. Opstår der problemer med produktet, bedes du venligst kontakte din aftalepartner (se afsnittet Aftalepartner) eller via email-adressen glostrup@jupiterekstra.dk, så vil vi forsøge at afhjælpe problemet bedst muligt. Hvis der er tale om en garanti- eller reklamationssag vil rimelige fragtomkostninger blive refunderet.

Afbestilling

Ønsker du helt eller delvist at annullere din ordre, bedes du venligst kontakte os på email-adressen glostrup@jupiterekstra.dk og oplyse ordrenummer

Fejlkøb og returret

Hvis du har fortrudt et køb, eller hvis varen ikke lever op til dine forventninger, yder vi naturligvis 14 dages returret på cykler købt over internettet. Returneringen skal ske senest 14 dage efter du har meddelt at du ønsker at returnere varen/varerne. Returneringen kan også ske fysisk i den butik varen/varerne er bestilt til. Returretten gælder også, selvom, du har haft åbnet emballagen. Forsendelsesomkostninger ved returnering af varer betales altid af kunden og kunden er ansvarlig for indpakningen og forsendelsen af varen/varerne. Se venligst afsnittet "Returnering af varer". Hvis varen er taget i brug og ønskes at returneres se afsnit "Returnering af varer". Ønsker du at gøre brug af din returret, allerede inden din pakke er nået frem, behøver du blot at nægte at modtage den. Derefter vil vi snarest annulere handlen og tilbage betale købet. Fortryder du købet, efter du har modtaget din pakke, så læs venligst afsnittet „Returnering af varer“.

Returnering af varer til jupiter ekstra

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt: Kontakt din aftale partner (se afsnittet Aftalepartner. Pak så vidt muligt returvaren i den originale emballage, og husk alt eventuelt tilbehør. Pak herefter varen ned i en kasse (husk at emballere denne forsvarligt). Du bærer som køber selv udgiften og ansvaret for at returnere den købte vare forsvarligt til vores lager indenfor rette tid, såfremt du ønsker at returnere. Hvis du ønsker at returnere en cykel købt hos os, anbefaler vi at du bruger vores kurerpartner Brinck transport. Hvis varen du har købt er taget i brug og du ønsker at returnerer den, vil du komme til at hæfte for en evt. forringelse af varen. Ved fortrydelses af en brugt vare vil du få en del eller intet af købsbeløbet, alt efter varens handelsmæssige værdi. Du må selvfølgelig gerne prøve cyklen når du modtager den, men alt derover vil være en værdiforringelse. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Aftale partner

Din aftalepartner er Jupiter Ekstra, men kontakt informationerne ville kunne variere. Afhenter du selv varen i butikken er aftalepartneren den butik (se oplysninger under butikker) Sender vi varen til dig afgør dit postnr. din aftalepartner (se oplysninger under butikker)