• Ny
Hövding 3 - cykelhjelm

Hövding 3 - cykelhjelm

2.699,00 kr.
Inkl. moms

Hövding 3 er en intet mindre end en fantastisk cykelhjelm. Airbaghjelmen er absolut en best-seller, og klart et af vores mest solgte produkter. Læs mere om hvordan Hövding fungerer længere nede på siden.

Antal
Lager
På lager

Fri levering symbol
FRI LEVERING
På alle ordre (gælder ikke cykler) over 500,-
100% samlet ved levering symbol
LEVERES 100% SAMLET
Vi samler din nye cykel for dig
fysisk butik logo
7 FORRETNINGER I
KØBENHAVN
Kom ind og kig
ALTID GOD SERVICE
ALTID GOD SERVICE

Se mere

rente og gebyrfri finansering
RENTE- OG GEBYRFRI FINANSIERING

Ansøg nu

 

Den nye Hövding 3 er bedre end hidtil før. Ideen er den samme som sin forgænger - Hövding 2.0 - nemlig sikkerhed. Nu er den blot blevet endnu lettere og bedre end den gamle. Høvding 3 kan nu justeres til i størrelsen ved hjælp af sit smarte BOA-system. Det gør det langt nemmere for dig at få den helt rigtige komfort på cykelstien, og egner sig derfor til alle årstider, idet man nu kan justere den ud. Det viser sig at man IKKE må have halstørklæde eller lign. under sin Hövding 3, så vær opmærksom på dette. Justeringen foregår i nakken, hvor der sidder en "drejeknap".

Desuden er Hövding 3 nu blevet bedre, og mere ergonomisk. Hövding har formået at reducere deres airbag, uden at gå på kompromis med sikkerheden, hvorfor den stadig er 8 gange sikrere end en klassisk cykelhjelm! 

Den sidste helt store ændring fra Hövding 2.0 til 3, er at det nu bliver muligt at downloade Hövding appen via bluetooth. Dette gælder både IOS og Android systemer. Igennem appen er det muligt:

- Antal kørte kilometer med din Hövding-hjelm

- Batteriniveauet i din Hövding

- Se dit CO2 forbrug iforhold til andre transportmidler

- I tilfælde af uheld, sender Hövding-hjelmen gennem ICE-funktionen en SMS til op til 5 udvalgte personer. Dine udvalgte kontakter, vil således modtage koordinater på hvor du er styret. 

Hövding hjelmen har i de seneste år blevet mere og mere populær, og er derfor også en af de mest solgte hjelme herhjemme. Den passer perfekt til hverdagspendleren, eller blot til den lidt forfængelige person, som ikke vil ruinere håret. Hövding egner sig godt til Elcykler.

OBS: Hövding 3 anbefales ikke til ladcykler, idet algoritmen ikke er opsat efter bevægelsesmønstre på sådan en type cykel. Ligeledes er den heller ikke velegnet til Mountainbike (i skoven) eller Racercykler. 

Hvordan ser Hövding 3 ud?

Nedenstående video, viser hvordan hjelmen ser ud. 

Hvordan fungerer Hövding Airbag hjelmen?

Det innovative udviklingsteam hos svenske Hövding har igennem deres årelange udviklingsarbejde, iscenesat og forsket i hvordan en cyklists bevægelsesmønster er i tilfælde af en ulykke. Bevægelsesmønsteret hos almindelige cyklister er ligeledes blevet indsamlet og analyseret. På baggrund af denne store mængde data og viden, har Hövding udviklet en algorithme, som kan registrere hvornår cyklisten bevæger sig på almindelig vis, eller er ude for en ulykke.

Så snart du aktiverer Hövding cykelhjelmen, registrerer en sensor dine bevægelser mere end 200 gange i sekundet. Skulle du komme ud for en ulykke, udløses airbaggen på 0.2 sek. grundet det unormale bevægelsesmønster.

Når airbaggen er udløses fikserer den nakken, og beskytter det meste af hovedet samtidig med at synsfeltet holdes frit. Airbaggen forbliver hårdt oppustet i flere sekunder, og kan dermed modstå en hårdt slag mod hovedet i forbindelse med en ulykke.

Du kan se nedenstående video, for at se hvordan Hövding-hjelmen udløser.

 

Fungerer Hövding så overhovedet i virkeligeheden?

Kort sagt: JA! Hövding 2.0 har haft stor success og det er efterhånden en af de mest solgte cykelhjelme herhjemme. Den nye version 3 er blot en forbedring af den gamle. Er du stadig i tvivl, om hvordan den udløser ved uheld, så se med her.

 

Hvordan anvender jeg min nye Hövding?

Det er for så vidt rimelig lige til. Du tager hjelmen rundt om halsen, og lyner op i lynlåsen. Det er meget vigtigt at du lyner helt op. Herefter kan du justere hjelmen til ved hjælp af justeringsspænden i nakken, hvorefter hjelmen nu er klar til brug. Det er yderst vigtigt at hoppe på cyklen, inden du aktiverer din Hövding. 

Hvad vejer Hövding 3 og hvordan vedligeholder jeg den?

Hövding 3 vejer cirka 800g og har en batterilevetid på 15 timer, og skal oplades gennem USB-opladeren som medfølger. Vægten lyder måske af meget, men når man først får den på, så virker den ikke så tung, som vægten ellers antyder. Det tager 2 timer at lade din Hövding 3 fuldt op. Det er vigtigt ikke at oplade sin Hövding gennem en computer, idet det kan skade din Hövdings levetid. Det er grundet Windows-softwaren, som forsøger at begrænse strømforbruget til tilsluttede USB-enheder. 

3755

Der er ingen produktanmeldelser at vise i øjeblikket.

STØRRELSESGUIDE

extra-content-table

MÅSKE VIL DU OGSÅ VÆRE INTERESSERET I DISSE PRODUKTER?

16 other products in the same category