Hvad betyder finansiering for dig?

Har du brug for delbetaling? I vores butikker kan du dele din betaling op ved hjælp gennem vores trofaste samarbejdspartner Nordea. De tilbyder en nem og hurtig finansieringsløsning af dine varer. Det er ekstremt nemt! Du udfylder blot en online ansøgning, underskriver med dit NemID, og gennemfører købet når lånet er godkendt.

Ved køb af cykel i vores forretninger

Butik

Du er altid velkommen til at svinge forbi en af vores forretninger for at høre om finansieringsmulighederne. Ligeledes er det også en mulighed at foretage en låneansøgning i forretningen, hvor du blot skal udfylde et ansøgningsskema. Det er et krav at du husker billedlegitimation, og for din egen skyld, så medbring NemID – det gør processen langt nemmere og hurtigere.

Du kan sagtens også ansøge om en forhåndsgodkendelse hjemmefra, hvis du vil spare tid i forretningen. Du kan blot ansøge om et beløb, som du ønsker at handle for, og så regner vi den eksakte pris på dit køb i forretningen. Vi anbefaler at du altid ansøger om lidt mere end cyklens pris.

Godkendelsen 

Når du har fået godkendt lån, eller forhåndsgodkendelse, så får du tilsendt en kode via mail, som du skal medbringe ned i forretningen enten på mobil eller print. Den indeholder en kode, som vi skal bruge til købet. Efter du har handlet, underskrives lånedokument med NemID (Det er derfor vigtigt at du husker dit NemID!)

I samarbejde med Nordea tilbyder Jupiter Ekstra attraktive finansieringsløsninger til dig.