finansiering-banner

Hvad betyder finansiering for dig?

Har du brug for delbetaling? På vores webshop kan du dele din betaling op ved hjælp gennem vores trofaste samarbejdspartner Basisbank. De tilbyder en nem og hurtig finansieringsløsning af dine varer. Det er ekstremt nemt! Du udfylder blot en online ansøgning, underskriver med dit NemID, og gennemfører købet når lånet er godkendt.

Ved køb af Cykel/Vare på webshoppen

Ansøgningen

Såfremt at du handler i vores webshop er det vigtigt at du belåner det eksakte beløb, som du skal handle for. Med andre ord, er det totalbeløbet i kassen. Det er muligt at ansøge om lån på forhånd, men kan også sagtens ordne efter du har fundet de varer, som du ønsker at handle. Hvis ikke du er helt sikker på hvor meget du vil handle for, men har en ide om beløbet, kan du ansøge om lidt mere for at være sikker. Godkendelsen af lånet er derfor ikke det endelige lånebeløb, men blot det beløb, som vores samarbejdspartner har godkendt dig til at låne. Såfremt dit lån ikke bliver godkendt, annullerer vi ordren inden for 2-3 hverdage.

Godkendelse

Når du endelig får godkendt din låneansøgning, så vil du modtage et lånedokument, som du skal underskrive med dit personlige NemID. Når du har underskrevet aftalen, registrerer vi ordren, og igangsætter håndteringen af dit køb.

Hvad gør jeg så nu?

Nu er aftalen godkendt, og processen håndteres som var det et almindeligt køb. Har du derfor valgt at få din cykel leveret, vil vi hurtigst muligt afsende cyklen med vores fragtmand. Bemærk at levering af cykel koster 199,- kr. Vil du derimod hellere selv afhente dine varer i en af vores forretninger, koster det 0,- kr. Vi anbefaler – hvis du har mulighed for det - at afhente dine varer i en af vores forretninger, dels for at spare fragtomkostninger, men også af miljømæssige årsager.

Ved køb af cykel i vores forretninger

Butik

Du er altid velkommen til at svinge forbi en af vores forretninger for at høre om finansieringsmulighederne. Ligeledes er det også en mulighed at foretage en låneansøgning i forretningen, hvor du blot skal udfylde et ansøgningsskema. Det er et krav at du husker billedlegitimation, og for din egen skyld, så medbring NemID – det gør processen langt nemmere og hurtigere.

Du kan sagtens også ansøge om en forhåndsgodkendelse hjemmefra, hvis du vil spare tid i forretningen. Du kan blot ansøge om et beløb, som du ønsker at handle for, og så regner vi den eksakte pris på dit køb i forretningen. Vi anbefaler at du altid ansøger om lidt mere end cyklens pris.

Godkendelsen 

Når du har fået godkendt lån, eller forhåndsgodkendelse, så får du tilsendt en kode via mail, som du skal medbringe ned i forretningen enten på mobil eller print. Den indeholder en kode, som vi skal bruge til købet. Efter du har handlet, underskrives lånedokument med NemID (Det er derfor vigtigt at du husker dit NemID!)

I samarbejde med Basisbank tilbyder Jupiter Ekstra attraktive finansieringsløsninger til dig.

finansiering-banner-2

Rente -og gebyrfri finansiering tilbydes ikke på varekøb i webshop, på scootere eller på stærkt nedsatte varer i butikkerne

Søg om forhåndsgodkendelse - det bliver ikke nemmere at finansiere din nye cykel!

Lån 10 måneder rente- og gebyrfrit: DU KAN SØGE OM FORHÅNDSGODKENDELSE VED AT CLICKE HER (10 måneder)

Lån 20 måneder rente- og gebyrfrit: DU KAN SØGE OM FORHÅNDSGODKENDELSE VED AT CLICKE HER (20 måneder)